Vragen? Bel ons!

06 21 33 67 65

Over ons

Als geen ander weten wij hoe u glas optimaal kunt toepassen om de duurzaamheid van uw woning of bedrijf en het milieu te bevorderen. Daarmee kunt u uw steentje bijdragen aan een beter milieu.

Jeroen Amende

28+ jaar ervaring

Mijn hele leven zit ik al in het glas. Zo ondertussen is dat al 28 jaar. Mijn eerste ervaringen in het glas waren bij een schilders/glaszettersbedrijf waar ook de kneepjes van het vak geleerd heb.

Na een aantal jaren meegelopen te hebben en glaszetten te zien als passie te heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben een eigen bedrijf begonnen met als doelstelling mooie producten te diensten te leveren en van begin tot einde bij het product betrokken te zijn.

Michiel Bosma

20+ jaar ervaring

Vanaf jongs af aan ging ik al mee met mijn vader (in de weekenden) om glas te zetten. Mijn vader is ook glaszetter. Mijn schoolopleiding is de timmerman richting. Heb een vervolg opleiding gedaan op het Espeq. Na deze opleiding wilde ik niet meer verder als timmerman want had de beslissing genomen om bij de marine te gaan en daar heb ik ook 8 jaar van mijn leven volbracht.

Om meer regelmaat in mijn leven te krijgen heb ik mijn passie van glaszetter weer opgepakt en besloten in 2008 een eigen bedrij te beginnen welke in 2016 samen is gegaan met Jeroen onder de naam f ‘ Glashandel West Friesland’“Glashandel West Friesland ‘' heeft haar expertise inmiddels meer dan bewezen."

Wat zouden wij voor u kunnen betekenen

Wij zijn gespecialiseerd in de montage van allerhande glas. Wij leveren en plaatsen diverse soorten glas voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Wij werken voor bedrijven en particulieren. of het meedenken en plaatsen van uw eigen project, Of het nu gaat om plaatsen van dubbelglas (isolatieglas) “Glashandel West Friesland ‘' heeft haar expertise inmiddels meer dan bewezen."

Of het nu gaat om een enkel raam of om een zeer uitgebreid project. Wij willen graag meedenken, calculeren en uitvoeren van alle soorten beglazings projecten! (inclusief montage) Van woningbouw tot kantoorgebouw, van stal tot villa, van voordeur tot achterdeur en van haldeur tot badkamerbeglazing.

Onze diensten

In de meeste gevallen werken wij op projectbasis waarbij het plaatsen van HR++ glas, hardglazen deuren, spiegelwanden, schuifwanden, achterwanden, scheidingswanden, glazen vloeren en serres maar ook ad hoc vervanging van een of meerdere ramen behoren tot onze dagelijkse werkzaamheden.

Sinds jaar en dag zijn wij gespecialiseerd in het monteren van glas. Wij leveren en plaatsen alle soorten glas voor binnen evenals buitentoepassingen voor zowel bedrijf als particulier. Of het nu gaat om plaatsen van dubbelglas of het meedenken en plaatsen van uw eigen glasproject!

Wij houden ons voornamelijk bezig met het calculeren en uitvoeren van beglazingsprojecten van een enkel raam tot zeer uitgebreide projecten, inclusief montage. Van woningbouw tot complete kantoorgebouwen, van voordeur tot achterdeur en van haldeur tot badkamerbeglazing.

Kom gerust een keer langs!

Wij beantwoorden graag uw vragen